Hoppa till innehåll

Packning till Thailand

Inför resor till Thailand

Det finns en mängd saker man bör gå igenom inför sin resa till Thailand, exempelvis visum och om det är nödvändigt att vaccinera sig inför resan. Packa inför resan är något man kan påbörja 2-3 dagar innan avgång så man i lugn och ro kan lägga ner dom viktigaste sakerna som man bör ha med sig i sitt incheckade bagage som solkräm, kläder och läkemedel. När du väl är klar med din packning till Thailand så bör du tänka på att ha både ditt pass och flygbiljett lätt tillgängligt.

Resa är något som vi alla älskar att göra under vår semester. Om man har planerat att resa till Thailand och aldrig besökt landet innan så kan det vara bra att planera sin resa i god förväg.

Packning till Thailand
Arctic Thai

Vad ska du packa inför thailandsresan?

Vad ska man packa till Thailand? Om du enbart hade tänkt att luffa runt i landet så bör din packning till Thailand vara lätt att bära med sig. Viktigast att få med sig är passet, visum och kontanter.

Det kan vara smart att ha sina värdesaker, som bland annat pass och plånbok, i handbagaget så att det är lätt tillgängligt under din flygning till Thailand. Om du planerar en charterresa till Thailand så behöver du enbart oroa dig över vikten av dig bagage och inte packa väskan lika lätt som man bör tänka på när man luffar.

TIPS - KLÄDER ÄR BILLIGT I THAILAND!

Packning till Thailand för 2 veckor

Något som man bör tänka på inför sin packning till Thailand är hur länge som man hade tänkt att vara borta. Packning Thailand 2 veckor: om du planerar att åka på en charter till Thailand under två veckors tid så kan du packa ditt bagage tyngre än om du hade tänkt att besöka flertal platser.

När du väl har bestämt dig hur länge du hade tänkt att vara i Thailand så kan det vara en god idé att läsa på lite om vad som händer i landet just nu. Vi på Arctic Thai håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna inför din resa till Thailand.

Thailand - för dig som älskar natur

Om du är en person verkligen älskar natur och härlig regnskog så är Chiang Mai en perfekt destination för dig. Chang mai ligger ungefär 700 kilometer norr ut från Bangkok som är huvudstaden i Thailand. Det du behöver tänka på att packa inför resan till Chang Mai är framförallt bekväma skor om du hade tänkt att vara ute och vandra mycket i naturen under dagarna.

Enklaste sättet att ta sig till Chang Mai om du befinner dig i dom södra delarna i Thailand eller i Bangkok är att flyga. Det går även att ta sig till Chang Mai med buss men räkna med en resfärd på 11 timmar. Planera din packning till Thailand och Chang Mai då det kan vara smart att ta med sig lite varmare kläder då temperaturen kan sjunka något under kvällarna.

 

Arctic Thai