Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Smink som klarar värme

Smink som klarar värme

  • av
Smink

Oavsett om jag är i Sverige eller i Thailand vill jag se bra ut och det värsta jag vet är sminkprodukter som kletar ut sig eller sugs in i porerna när jag blir varm. Det är varken snyggt att se ut som ett hålögt spöke eller att ha hela ansiktet fullt av små bronsfärgade prickar. Visst, porerna syns bara på nära håll men vetskapen om att den concealer och foundation som jag har använt har flutit ner i porerna räcker för att jag ska känna mig ofräsch. Jag har letat länge efter efter bra produkter som fungerar i värme och som inte kostar skjortan, och nu har jag hittat dem. nordicfeel har ett suveränt utbud av smink- och hårprodukter som fungerar för alla tillfällen och väderlekar. Jag har precis gjort en ny beställning på smink och en hårfön inför den kommande resan till Thailand. Äntligen ska jag kunna känna mig fräsch och snygg även efter en lång flygresa.

En kvinna med brunt hår i hästsvans
En kvinna med festsminkning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.